OFTE STILTE SPØRSMÅL:

  • Hva menes med "Overfør påmelding"?

    «Overfør påmelding» handler om å overføre påmeldingen sin til noen andre, hvis du selv ikke kan løpe.

  • Kan jeg overføre påmeldingen min til neste år?

    Nei, du kan ikke overføre påmeldingen din til neste år.
    Dersom deltaker ikke kan delta på den dato løpet vil bli avviklet, anbefaler vi videresalg av billetten.
    Arrangør har opprettet et eget arrangement på sin Facebook side for at kjøpere og selgere skal komme i kontakt med hverandre.

  • Jeg kan ikke løpe - kan jeg videreselge billetten min?

    Påmelding til Bergen City Marathon er bindende og innbetalt startavgift refunderes ikke.
    Du kan likevel prøve å få solgt billetten din videre. Finner du noen som ønsker å overta billetten din,
    bruker du følgende fremgangsmåte for å overføre påmeldingen til den nye deltakeren:

    1. Gå til ‘Deltakerlogin’, som du finner ved å trykke på «Meld deg på»- knappen. Brukernavn og passord fikk du tilsendt på mail ved påmelding.
    2. Når du er logget inn velger du: «Overfør påmelding».Det lages da en voucherkode som skal brukes ved ny påmelding.
      VOUCHERKODEN SOM VISES PÅ SKJERMEN MÅ SKRIVES NED. 
    3. Koden sendes til personen som skal overta billetten din.
    4. Personen starter en ny påmelding og legger inn voucherkoden når han/hun kommer til betalingssiden.

    NB!

    • Ved videresalg tilkommer det et endringsgebyr på 50 kroner som betales ved ny påmelding.
    • T-skjorten blir ikke videresolgt.
    • Alle som melder seg på før 12.april får sitt navn på startnummeret. Ved videresalg av startnummer etter denne dato vil man ikke få sitt navn på startnummeret.
  • Hvordan bytte distanse?

    Meldte du deg på feil distanse, eller ønsker du å bytte distanse? Da bruker du følgende fremgangsmåte:

    1. Gå til ‘Deltakerlogin’ ved å trykke på «meld deg på» (brukernavn og passord fikk du tilsendt på mail ved påmelding).
    2. Når du er logget inn velger du «Overfør påmelding». Det lages da en voucherkode. VOUCHERKODEN SOM VISES PÅ SKJERMEN MÅ SKRIVES NED. 
    3. Du skal nå starte en helt ny påmelding (Du skal IKKE logge inn igjen på den gamle brukeren din, fordi den blir deaktivert når voucherkoden opprettes).
      Start en helt ny påmelding på ønsket distanse.
    4. Når du kommer til betalingssiden, etter å ha fylt inn personalia, finner du et felt som heter «voucherkode».
      Skriv inn koden din her og trykk på «bruk voucherkode». Beløpet på koden vil nå bli trukket fra det som evt. skal betales.

    Samme fremgangsmåte benyttes enten du skal endre navn på bestillingen din, eller videreselge startnummer til en annen person.

  • Jeg har fortsatt spørsmål, hvordan kommer jeg i kontakt med dere?

    Send oss en epost på post@bergencitymarathn.no . Svartid på flere dager må forventes.