Velkommen til Bergen

Velkommen til byen vår som løper og turist. Bergen er en internasjonal by med mye historie, en storby med småbyatmosfære. Bli med løpere fra hele verden gjennom en av de vakreste maratonløypene vi noensinne har sett! Start og mål er lagt til trehusbebyggelsen på «Bryggen». Under løpet kan du nyte utsikt fra Fjellveien.  Du vil passere Fisketorget og løpe gjennom sjarmerende Gamle Bergen. Dersom du ikke har fått sett nok under løpet, anbefaler vi en tur med Fløybanen eller taubanen til Ulrikens topp.

I tillegg anbefaler vi våre samarbeidspartneres spisesteder hvor du kan nyte en velfortjent festmiddag etter løpet. Du fortjener å bli feiret!

Vi anbefaler:

– Det er viktig å spise nok og riktig for at kroppen skal kunne yte best mulig. Vi har derfor i samarbeid med vår sponsor Zachariasbryggen gleden av å presentere spesial meny til deltakerne fredag før løpet. Zachariasbryggen er også stedet hvor festmiddagen skal inntas på lørdagen.

For ett flott, rolig og ikke minst ett deilig avbrekk i treningen før løpet er du hjertelig velkommen til å komme innom Villani i Skostredet for de herligste napolitanske pizzaer, nydelige pastaretter eller andre italienske godsaker som menyen vår kunne friste deg med.

Andre tips:

Hva skjer i Bergen – besøk Bergen Reiselivslag www.visitbergen.com

Transport i Bergen (bybane og buss) – www.skyss.no

Bergen Taxi: tlf. 07000