Malin Bergset 53 år, Treningskontakt i Høyanger kommune.

Hvilken distanse skal du løpe i BCM 2020?:

Maraton!

Hvorfor vil du anbefale andre å delta i BCM?

BCM var mitt første løp sjøl om eg hadde deltatt på eit lite løp før. Så var dette min første halvmaraton,mitt første møte med løpe-verdenen…og den ramma rundt, positive folk som heia på deg uansett om du er først eller sist. Eg blei forelska i BCM akkurat den dagen…og alt det eg opplevde og følte det vil eg alle skal få kjenne på. Stemning og meistring!

Hva motiverer deg til å komme deg ut å trene?

For meg ligger motivasjonen i meistring, og i å holde smerter stabile, å trene mot eit mål…og komme i mål. Eg jakta på godfølelsen, å jakte på runners high…jakte på endorfiner. Rett og slett bruke løping som medisin for både kroppen og toppen.

Fra null kontroll til Full kontroll!

Livet mitt starta på ekte for 8 år siden ,da tok eg på meg mine første joggesko.

Målet var å bli i litt bedre form,ei bedre mor og ei bedre kone. Med store utfordringer og eit veldig dårlig utgangspunkt så starta eg å gå…eg gikk og gikk, så begynte eg og små jogge, og til slutt så løp eg Oslotrippelen 73,3 km.

Det har vert en knall hard vei mot målet,men eg har elska prosessen og alt det har gitt meg. Den  har gitt meg venner for livet. I løpe miljøet er folk rause og innkluderande og eg blei og blir tatt imot som ein olympisk mester. Løping er så ukomplisert, det er for absolutt alle.

For meg er det ekstra spesielt siden eg egentlig var forespeila eit liv i rullestol. Derfor er løping blitt mitt liv, min medisin…mitt nesten alt.

Mitt mest ærefulle løp er Møkster maraton, der var eg hedersgjest eit år.

Min største prestasjon er Oslotrippelen 73,3 km…eit løp ingen trudde eg kunne klare.

Mitt tøffaste og råaste løp er Sunnfjord Ultra 53 km. Terreng delen der er det råaste. Det  løpet forguda eg.

BCM er favoritt løpet mitt; løypa, folka, arrangementet og alt rundt. Familie og venner er med. Vi utfordrer stadig nye og vi samles til ei flott løpehelg .

Eg gleda meg vilt til 2021 og mitt BCM nr. 6 og mitt første maraton i Bergen by❣️