Vil du bli Bergen City Marathon ambassadør?

Bergen City Marathon er et løp for alle! Så enten du er mosjonist eller løpsspesialist ønsker vi å høre fra DEG. Du liker fysisk aktivitet og elsker å løpe. Du vil bidra med å spre motivasjon og løpsglede og markedsføre løpet vårt på en positiv måte. Det er en fordel at du kjenner til løpet vårt, men det er ikke et krav! Du liker å være aktiv i sosiale medium, og kan dele treningstips og informasjon om løpet vårt

Alle våre ambassadører får treningsklær i tillegg til gratis deltagelse i BCM 2024. Ambassadørne får i tillegg mulighet til å gi ut rabatt til andre deltakere.

Vi ønsker at du deltar på fellestreninger og lignende arrangement hvis du har anledning. I tillegg vil det arrangeres et eget ambassadør kick-off. Du må bidra med ditt personlige blogginnlegg til nettsiden vår.

Er dette noe for deg ønsker vi å høre fra deg innen 1. september. Vi ønsker oss ambassadører fra hele landet. Send din søknad til post@bergencitymarathon.no Søknaden må inneholde:

  • Litt om deg selv (kort om alder, bosted, utdanning/jobb)
  • Hvordan kan du være en god ambassadør for Fjordkraft Bergen City Marathon.
  • Skriv litt om din løpserfaring. Har du deltatt i løpet vårt (ikke et krav – husk at det også kan være en interessant vinkling å følge noen på veien mot sitt første BCM!)
  • Link til dine sosiale medier hvor du kan tenke deg å dele treningstips osv (logg deg gjerne inn på Instagram på datamaskinen og legg ved linken av din profil i eposten. Husk å gjør profilen din offentlig)
  • Evt. om du har annen relevant idrettserfaring; aktiv, trener, leder osv.

Vi gleder oss til å høre fra deg!