Glenn Tilseth

28 år, senterleder (Treningssenter) Bergen

Hvilken distanse skal du løpe i BCM 2021?:

Halvmaraton

Hvorfor vil du anbefale andre å delta i BCM?

Det å løpe en distanse under en folkefest er en fantastisk opplevelse. Du får også noe spesifikt å jobbe deg mot.
Om det er en kort distanse eller en lengre distanse.

Ved en slik folkefest får du også se byen i en helt annen setting når du er på løpebeina gjennom en variert og flott løype!

Hva motiverer deg til å komme deg ut å trene?

Tidligere har jeg aktivt spilt fotball hvor dette har vært et fristed fra alt annet.
Det å kunne ta på seg skoene å komme seg ut å løpe i det fri er avslapping og terapi for hodet, hvor en får koblet av alt annet og kun fokusere på økten.

«Handling er det som får deg til å starte, resultat gir deg motivasjon» 

Jeg har alltid drevet en for form løping enten via fotball eller egne intervaller.  Først i 2019 løp jeg min første distanse på over 15 km under Oslo maraton. Jeg følte en mestringsfølelse når dette var over, og jeg hadde jobbet over flere uker mot dette. Jeg fulgte et program for å nå et mål jeg hadde satt meg. Planen var flere løp i 2020, men covid satt en stopper for dette.

September 2021 fikk jeg en kneskade på fotballtrening og måtte gjennom en operasjon. Etter dette bestemte jeg meg for at å komme meg fort tilbake må jeg ha noe å jobbe meg mot. Da ble det BCM 2022 som ble det første målet.  Jeg har en aktiv jobb som senterleder på treningssenter, hvor jeg også kjører gruppetimer. Jeg visste da at dette er fullt mulig.
Målet er minst tre løp i 2022 (halvmaraton), og vegen dit blir spennende å følge med. Per November er jeg fortsatt ikke i gang med løpingen, men mye styrketrening og andre alternativt treninger for å være sterkere når løpingen starter pågår.  Jeg håper at dette kan bidra til andre ser muligheter istedenfor hindringer og bidra til folk kan finne gleden ved løping.

En trenger ikke være erfaren eller topptrent for å fullføre et slikt løp.

«Handling er det som får deg til å starte, resultat gir deg motivasjon»