Steinar Trædal

Hvilken distanse skal du løpe i BCM 2021?:

Halvmarathon

Hvorfor vil du anbefale andre å delta i BCM?

Fordi det er en fest! Det er rett og slett en glede å løpe fra start til mål, og muligens en av de vakreste løypene du kan oppleve!

Hva motiverer deg til å komme deg ut å trene?

Å holde seg i form! Jeg er i en alder der jeg ikke kan tillate meg selv å falle bakpå.

Både for meg selv og ikke minst mine barn. Jeg vil at vi skal kunne ha gode opplevelser sammen i mange år fremover.

I tillegg er trening terapi, og egentid.

Du angrer ALDRI på at du har trent!

«Jeg skulte litt lett fornærmet på henne, men innså jo at hun hadde et godt poeng»

 September 2022 dumpet det plutselig en mail inn i innboksen min der det sto «AMBASSADØRER 22/23.»

Hadde visst allerede glemt at jeg søkte på dette…

Men det kunne ikke kommet på et gunstigere tidspunkt. 

Akkurat da var jeg i en aldri så liten bølgedal treningsmessig, og dette var akkurat den «pushen» jeg trengte for å gi litt ekstra.

Så nå måtte jeg bare lage en instagramkonto for løpehobbyen min.

Min kone foreslo at den kunne hete «steinars.midtlivskrise»

Jeg skulte litt lett fornærmet på henne, men innså jo at hun hadde et godt poeng, og at hun hadde dradd en referanse fra mitt tidligere innlegg.  https://www.ba.no/dette-er-nok-min-midtlivskrise-og-jeg-elsker-det/o/5-8-2053224

Så da måtte jeg bare trygle mange bekjente om å følge den sånn at jeg kunne pøse på med min irriterende treningsglede og lite fotogene selfier.

Etter BCM var ferdig i april 2023, og jeg hadde prestert et løp jeg var veldig fornøyd med, så kom uheldigvis en greit timet Korona fem dager etterpå… den satt i lenge og gjorde det tungt å trene, i tillegg er jeg i en alder der jeg er så skrøpelig at jeg klarte å hoste på meg en kink i ryggen som plaget meg hele sommeren.

Men nå er jeg i gang igjen, og den gleden jeg kjente når BCM spurte meg om jeg ville være ambassadør ett år til den var stor. Akkurat det jeg trengte enda en gang (jeg regner med de spurte alle de andre før meg) men det tenker jeg ikke på nå. 

Nå blir det BCM 2024, og halvmaraton, og jeg gleder meg til å trene hele vinteren gjennom. Være med på fellestreninger, og ikke minst treffe alle disse flotte løpefolka rundt omkring. 

Jeg har alltid tenkt at løping er noe jeg trives best med å gjøre alene, men etter at jeg ble med som ambassadør for BCM, og i tillegg har vært med i løpegruppe i Åsane så ser jeg absolutt verdien i å trene med andre. 

Ps: husk dette, DU ANGRER ALDRI PÅ AT DU HAR TRENT!!!

Nå må jeg slutte å skrive, for jeg skal faktisk ut å løpe!