Roald Lilletvedt, 59

Universitetslektor, bor i Melhus

Hvilken distanse skal du løpe i BCM 2020?:

Halvmaraton.

Hvorfor vil du anbefale andre å delta i BCM?

Et godt organisert løp, med god stemning i verdens fineste by.

Hva motiverer deg til å komme deg ut å trene?

Det å ha et løp å trene til. Treffe andre løpere. Naturopplevelser, gjerne sammen med hund. Vedlikehold av helse og vekt.

40 år med løping

Jeg er en eksilbergenser som bor på Melhus like ved Trondheim. Jeg har løpt for moro skyld siden millitæret og det har plutselig blitt 40 år med løping! Jeg deltar på det meste av lokale løp, både terreng, innendørs på bane og gateløp. har også vært i Oslo og Bergen og løpt halvmaraton de siste årene. Løpet i Bergen var en stor opplevelse og mitt klart beste løp de siste 5 årene til tross for tøff løype og dårlig vær. Ønsker derfor at flere skal få oppleve dette.

Trondheim har et aktivt løpsmiljø og jeg kan tenke meg å spre det glade budskap om BCM her lokalt i tillegg til de som følger meg på Insta, Facebook og Strava. Jeg er påmeldt til maraton i Berlin neste år og kommer til å bruke halvmaraton i Bergen som et steg på veien. Målet i Berlin er å klare å kvalifisere meg til Boston. Ellers er mitt fokus er på livslang løping og jeg har endel erfaring rundt styrketrening kombinert med løping. Hadde for 2 år siden en hofte som nesten ikke tålte løping lenger og nå løper jeg 3 mil uten smerter og kombinerer dette med ganske tøffe intervaller takket være jevnlig styrke og bevegelighetstrening.  Terrengløp med hund har blitt ev ny favoritt det siste året. Selma er en spansk vannhund med mye futt og vi trives best når vi får løpe.