Kjære deltaker,

Som påmeldt til årets Fjordkraft Bergen City Marathon får du gode tilbud fra våre samarbeidspartnere. Den virtuelle goodiebagen bugner av gode tilbud og vi håper DU finner du noe som passer akkurat for deg! Her har du mulighet til å eksempelvis fornye treningsgarderoben, finne din nye energidrikk, eller få et suverent tilbud på utholdenhetstesting. Vi gleder oss til å se deg på startstreken 29.april.

40 % på utholdenhetstesting

40 % på utholdenhetstesting

40 % rabatt på utholdenhetstesting hos Sammen for alle som er påmeldt BCM. Tilbudet gjelder fra februar og ut mai. Test nå for å få brukt resultatene i treningen frem mot BCM.

Spesialtilbud fra Pressio

Spesialtilbud fra Pressio

Knallgode løpeklær, som både fartsholdere og ambassadørene for Fjordkraft Bergen City Marthon løper i. Spar opp til 1000 kr på pakketilbudene.

Stort utvalg på On-running

Stort utvalg på On-running

On-running sine sko kan du prøveløpe gratis på alle våre treninger. Sjekk hvor du kan kjøpe skone ved å trykke på linken!

Vinn ett helt års forbruk av brød

Vinn ett helt års forbruk av brød

Alle våre deltakere er med i trekningen av å vinne ett års forbruk på deilig brød fra Baker Brun. Meld deg på og kanskje blir du den heldige vinneren av gratis brød hver uke!

10 uker for 10 kr

10 uker for 10 kr

Nå får alle deltakere BT Premium i 10 uker til bare 10 kroner. Les deg sprekere, samtidig som du holder deg oppdatert på de viktigste nyhetene fra vår region.

Vinn 1 år gratis mobilabonnement

Vinn 1 år gratis mobilabonnement

Vi trekker ut en heldig deltaker på startnummeret
som får ett år valgfritt mobilabonnement
fra Fjordkraft Mobil gratis.

30% rabatt på hele nettbutikken

30% rabatt på hele nettbutikken

Nyheter fra SQUEEZY - SQUEEZY Energy Gel Salt Caramel og SQUEEZY Drink Gel Vannmelon. Rabattkupong BCM30 gir 30% rabatt på hele nettbutikken.

Vinn weekend-bil

Vinn weekend-bil

Ønsker du å tilbringe en helg bak rattet på en av de feteste elektriske bilene BMW har å tilby? Meld deg på vårt nyhetsbrev for sjansen til å vinne en helg med valgfri elektrisk BMW!

*Premien kan ikke innløses i ferier. Må være fylt 18 år og ha sertifikat for å vinne.