25SkyttelPASS og SKYTTEL inngår samarbeid med TIF Viking

25SkyttelPASS og SKYTTEL inngår samarbeid med Tif Viking som arrangerer populære Bergen City Marathon og som debuterer i REMA 1000-ligaen for første gang.

– De fleste i vår bransje ønsker å holde lav profil fordi brikker og bompenger ikke er populært. Vi ønsker i stedet å være tilstede i offentligheten med SkyttelPASS fordi kundeservice og kontakt med brukerne er selve grunnstenen hos i bedriften, sier administrerende direktør Vidar Raa.

Vil ikke holde lav profil

De fleste i vår bransje ønsker å holde lav profil fordi brikker og bompenger ikke er populært. Vi ønsker i stedet å være tilstede i offentligheten med SkyttelPASS fordi kundeservice og kontakt med brukerne er selve grunnstenen hos i bedriften, sier administrerende direktør Vidar Raa. Samarbeidet omfatter også Skyttel AS som er tjenesteleverandør for billettering for de fleste ferjestrekninger i Norge.

Den danske håndballspilleren og Viking-stjernen Andreas Knigge Hylleberg forsikrer SkyttelPASS-sjefen at det blir mer vinnermentalitet over laget fremover.

SkyttelPASS har fått en fremtrende plass på draktene til håndball-herrene. De første kampene har gått litt trått i sesongåpningen, men spillerne forsikrer at det vil bli mange «2-poengere» utover i sesongen.

150 000 brikkekunder

SKYTTEL og SkyttelPASS er eid av flere fylkeskommuner og startet virksomheten for drøyt to år siden med hovedkontor i Bergen. SkyttelPASS har passert mer enn 150 000 aktive brikker over hele landet. SkyttelPASS er dessuten den eneste brikke-utstederen som frivillig er med når Norsk Kundebarometer en gang i året sjekker tilfredsheten hos norske forbrukere. På årets måling oppnådde SkyttelPASS en lojalitetsscore på nær 87 av 100 poeng hos egne kunder.

En stolt bedrift

Samarbeidet med Tif Viking involverer ikke bare synlighet, men også kursing og næringslivsseminarer med gode foredragsholdere. Samtidig innebærer samarbeidet at SkyttelPASS/SKYTTEL blir synlig langs traseen til Bergen City Maratho.

– Vi er en stolt bedrift med stolte medarbeidere som ønsker å vise oss frem. Når vi samarbeider med det største idrettsarragementet i Bergen og håndballherrene som er utfordrere i REMA 1000-ligaen kommer vi nærmere kundene våre, og det er viktig å vise oss frem i nærmiljøet der vi bor og jobber,  sier Raa.

Samfunnsansvar

Han ser samarbeidet som en del av samfunnsansvaret ved at det økonomiske bidraget er med å opprettholde et høyt aktivitetsnivå hos Tif Viking.
– For oss handler dette også om bredde og fine aktiviterer Tif Viking har for mosjonister, unge og seniorer. Slike aktiviteter er ikke gratis og økonomiske bidrag gjør at aktivitetsnivået kan opprettholdes, sier Raa.

Arbeidsmarkedet

En annen viktig faktor for SkyttelPASS/SKYTTEL er rekruttering. På samme måte som andre bedrifter ønsker virksomhetene å være attraktive i arbeidsmarkedet.
– Derfor er det viktig å være synlig fremfor å gjemme seg bort. Vi har markedets beste kundeservice og de fineste brikkene, smiler  SkyttelPASS-sjefen.