Fjordkraft Bergen City Milen som skulle vært arrangert 20. juni 2020, kan ikke avholdes som planlagt. Løpet er derfor omgjort til et virtuelt løp.

Konkurranseregler:

Du velger selv hvor du vil løpe og når på dagen du vil løpe, men 10 km må gjennomføres i løpet av 20. juni. Etter løpeturen registrerer du tiden din. Hvis du ikke er så opptatt av tid kan du også bare registrere at du har deltatt.

Så snart du har meldt deg på løpet vil du motta en bekreftelse på e-post. Her beskriver vi fremgangsmåter for registrering av tid eller deltatt.
Når du har registrert din deltakelse mottar du diplom på e-post. Denne fremvises i din nærmeste Sport 1 butikk ved henting av din velfortjente medalje! Medaljen kan hentes i Sport 1 butikker over hele landet!

Egen lagkonkurranse – hvem er Norges Sprekeste lag/bedrift?

Ønsker du å delta sammen med kollegaer eller lagkamerater? Da kan dere oppgi samme lagsnavn ved påmelding og dere teller automatisk med i lagkonkurransen. Sjekk gjerne deltakerlisten HER for å se at dere bruker nøyaktig samme lagsnavn (Må skrives likt!). Det skal være fem deltakere pr. lag. Dersom bedriften har flere som vil delta vil de fem raskeste telle med på 1. laget, de fem neste telle med på 2. laget osv. Det vil bli opprettet en egen resultatliste for lag. I tillegg vil alle som løper på laget telle med i den individuelle konkurransen også, sånn at løperne kan sammenligne seg med andre i sin årsklasse.. Deltakerne på laget melder seg på individuelt i den ordinære påmeldingen, men husk å oppgi rett stavet lagsnavn ved påmelding. Det blir flott medalje til alle som deltar. I tillegg trekker vi ut tre heldige lag som får Bergen City Milen T-skjorte i premie. Er dere Norges sprekeste bedrift? Bli med på ‘Milen’, – et sosialt og flott tiltak på arbeidsplassen før ferien setter inn!

Meld deg på årets mil-løp og støtt idretten i en tøff tid. Pris kr. 150,- pr. deltaker.

Hvordan delta på vårt virtuelle løp: