PRESSEMELDING FRA TIF VIKING

 

F.v. Janne Jensen, arrangementsleder TIF Viking og
Lene Hammersvik, merkevaresjef Olden, Hansa Borg Bryggerier.

Hansa Borg Bryggerier blir sponsor for Bergen City Marathon!

– Når en idrettsklubb som TIF Viking inngår sponsorsamarbeid med Hansa Borg Bryggerier blir vi stolt, sier Janne Jensen, arrangementsleder i Viking. De to aktørene har eksistert i Bergen i henholdsvis 128 og 129 år. TIF Viking og Hansa Borg Bryggerier har også tidligere samarbeidet om flotte aktiviteter for byens befolkning, og Hansa Borg Bryggerier sin tradisjonsrike historie i Bergen passer vår klubbs egne verdier.

Hansa Borg Bryggerier har gjennom alle sine regionale bryggerier og sitt produksjons- og tappeanlegg for Olden naturlig mineralvann i Oldedalen mer enn hundre år lange tradisjoner for å gi tilbake til samfunnet, gjennom bidrag til blant annet aktiviteter og arrangementer innen kultur, idrett og foreningsliv på alle nivåer.

– Vi er stolte over å kunne sponse TIF Viking og Bergen City Marathon med Olden vann – et av de reneste naturlige mineralvann naturen har å by på, sier merkevaresjef Olden, Lene Hammersvik.

– Fellesskap er glede, nærvær, visjoner og minner i relasjon med kunder, partnere og samarbeidspartnere. Hansa Borg investerer i fellesskapet fordi det er en del av vårt fundament og vår virksomhet. Vi, og våre produkter, skal være der hvor mennesker møtes og begeistres over gode opplevelser, og vi ser frem til å heie frem utøverne sammen med resten av Bergen og landets befolkning i april 2020, sier leder for kommunikasjon og bærekraft i Hansa Borg Bryggerier, Stina Kildedal-Johannessen.

Den nye sponsoravtalen gjør Hansa Borg Bryggerier til en viktig samarbeidspartner ved Bergen City Marathon og andre aktivitetstilbud arrangert av TIF Viking. Det betyr blant annet at våre løpere blir forsynt med naturlige mineralvann under årets løpsfest.

– Tilgang på riktig og nok væske under en utholdenhetsidrett som maraton er en av de viktigste ‘ingrediensene’ for løperne våre, både under og etter løpet. Det er derfor ikke tilfeldig at vi serverer Olden vann på løpene våre, sier Janne Jensen.

TIF Viking ønsker Hansa Borg Bryggerier og Olden velkommen med på laget!


Pressekontakter:

Janne Jensen, Arrangementsleder, mob. 92030705. E-post janne@bergencitymarathon.no

Roger Gjelsvik, Daglig leder TIF Viking, mob. 48298135. E-post roger@tifviking.no

Stina Kildedal-Johannessen, Leder for kommunikasjon og bærekraft i Hansa Borg Bryggerier, mob: 934 123 01.
E-post: Stina.Kildedal-Johannessen@hansaborg.no