Rullestol race, 3 km

Nytt for 2023 er et eget rullestolrace på Fjordkraft Bergen City Marathon. I år ønsker Fjordkraft Bergen City Marathon og i større grad tilrettelegge for og engasjere personer med ulike funksjonsnedsettelser og utviklingshemninger til å delta på vårens store løpsfest. Vi vil derfor tilby et eget rullestolrace med start og mål på Bryggen.

Start og makstid:
Vi gleder oss til å ha en ny pulje til start på Bryggen kl. 10.20, 29.april. Det vil være en makstid på 30 min til å gjennomføre løypen på 3 km. Det vil si at deltakerne må være tilbake til mål innen kl.10.50.

Løypetrasée: Løypen går i hovedtraseen på Bryggen, gjennom gang- og sykkeltunnellen i Sandviken,  før vending i krysset ved Sjøgaten – Johan Mohrs gate, og tilbake til målgang på Bryggen.

Krav rullestol racing: For å delta på 3 km racing må deltageren stille med egen stol, enten det er elektrisk, manuell eller racing. Pigging er tillatt.

Om deltakerne ønsker å delta på barneløpet, 5 km eller halvmaraton, må de selv ta en avgjørelse på om løypen er godt nok tilpasset deres forutsetninger.

Foto: ParaFriidrett