Rullestol race, 2 km

Slik som i 2023 blir det også i år et eget rullestolrace på Fjordkraft Bergen City Marathon. Vi har et mål om og i større grad tilrettelegge for og engasjere personer med ulike funksjonsnedsettelser og utviklingshemninger til å delta på vårens store løpsfest. Vi tilbyr derfor et eget rullestolrace med start og mål på Bryggen.

Start og makstid:
Startid vil være kl. 08.45. Det vil være en makstid på 25 min til å gjennomføre løypen på 2 km. Det vil si at deltakerne må være tilbake til mål innen kl.09.10.

Løypetrasée:

Løypen går i hovedtraseen på Bryggen, forbi Vågen og ut mot Skuteviken hvor det vil være et snupunkt, deretter går løypen samme rute tilbake til målgang på Bryggen.

Krav rullestol racing:

For å delta på årets 2 km racing må deltageren stille med egen stol, enten det er elektrisk, manuell eller racing. Pigging er også tillatt. Det vil også være mulig å ha med seg ledsager på løpet.

Om deltakerne ønsker å delta på barneløpet, 5 km eller halvmaraton, må de selv ta en avgjørelse på om løypen er godt nok tilpasset deres forutsetninger. Håper å se så mange som mulig på startstreken.

Ved spørmsål rettet til årets rullestolrace ta kontakt med oss på:

post@bergencitymarathon.no

Foto: ParaFriidrett