Thon Run 5 km 2018

For de som syntes hel- og halv maraton blir litt i lengste laget er 5 kilometeren fra Nygårdsparken en ypperlig mulighet til å ta del i Bergen City Marathon. Her har vi mange familier som samles om en felles konkurranse, her står ofte det sosiale i fokus men for noen er også her konkurransen i høysetet.  Kanskje er det noen mødre og fedre rundt omkring i de Bergenske hjem som har måttet se seg slått av juniorene i familien i dag og har fått litt ekstra motivasjon for å trene enda litt mer før neste løp.

Den aller raskeste fra Nygårdsparken til Bryggen var Marius Garmann Sørli fra Ask Friidrett på tiden 15.52, han ble tett fulgt av Martin Finne fra Gular IL på 16.12, tredjeplassen gikk til Andres Johnny Kjærevik fra Ajk Airlines med tiden 17.00.

I dameklassen ble Lina Rivedal fra Gular IL første dame til å krysse mållinjen med tiden 18.32, drøye 20 sekunder bak kom lagvenninnen Kjersti Fresvik fra Gular IL inn på 18.53 og tredjeplass gikk til Helene Støle Melsom fra Sportsklubben Vidar på 19.50.