fbpx

Velkommen til Bergen

Velkommen til byen vår som løper og turist. Bergen er en internasjonal by med mye historie, en storby med småbyatmosfære. Bli med løpere fra hele verden gjennom en av de vakreste maratonløypene vi noensinne har sett! Start og mål er lagt til trehusbebyggelsen på «Bryggen». Under løpet kan du nyte utsikt fra Fjellveien.  Du vil passere Fisketorget og løpe gjennom sjarmerende Gamle Bergen. Dersom du ikke har fått sett nok under løpet, anbefaler vi en tur med Fløibanen eller taubanen til Ulrikens topp.

I tillegg finnes det mange små og store spisesteder hvor du kan nyte en velfortjent festmiddag etter løpet. Du fortjener å bli feiret!

Spesialpris på overnatting

Vår hotellsponsor De Bergenske vil tilby spesialpris for overnatting.
Tidlig maratonfrokost vil bli disket opp på Zander K! De andre hotellene serverer frokost til vanlig tid.

 • Bergen Børs Hotel

  450m å gå til start.

  Hotellet tilbyr noen av Bergens aller flotteste rom og suiter, samt umiddelbar nærhet til Fisketorget, Bryggen, Torgalmenningen og handlegaten Strandgaten. Byens bar- og restaurantstrøk ligger også like ved, men du trenger faktisk ikke å forlate bygget for å spise i Bergens beste restaurant. I fjor ble Bare Restaurant tildelt en Michelin-stjerne, som første restaurant i byen. Menyen i restauranten er vestlandsbasert med lokale råvarer. Bergen omtales som en av verdens vakreste byer, og Hotel Bergen Børs er byens eksklusive midtpunkt. Velkommen.

 • Augustin Hotel

  780m å gå til start.

  Hotellet har vært eid av samme familie i fire generasjoner og det populære hotellet har en trivelig, intim atmosfære. Augustin Hotel fremstår i dag med en fin blanding av tradisjonell stil og moderne design. Med beliggenhet i nærheten av Akvariet, Fisketorget, Fløibanen og Bryggen, er det kort vei til de største attraksjonene i byen.

 • Zander K Hotel

  1km å gå til start.

  Siden åpningen i mars 2017, har Zander K etablert seg som et av Bergens kuleste hoteller, noe som understrekes av nominasjonen som et av verdens beste urbane hoteller i Wallpaper*. Her kan du som gjest opplev nordisk design og kortreiste råvarer på sitt beste. Den pulserende lobbyen er et populært tilholdssted for både lokalbefolkning og hotellgjester. Hotellet ligger et steinkast unna jernbanen i Bergen. Flybussen og bybanen stopper like ved. Zander K Hotel disker opp med tidlig maratonfrokost til deltakerne i Bergen City Marathon.

 • Grand Hotel Terminus

  1km å gå til start.

  Vi har restaurert og renovert rom for rom, restaurant og resepsjon, og «Grand Old Lady» har fått sin opprinnelige prakt tilbake. Med gode rom og en rekke konferanse- og selskapslokaler finnes et tilbud til de fleste anledninger. Egen hage på to mål hører til hotellet, hvor både hotellets gjester kan slappe av og hagefester arrangeres. Med beliggenhet rett ved jernbanestasjonen, er det kort vei til offentlig transport og opplevelser i Bergen.

 • Villa Terminus

  1km å gå til start.

  Høy komfort, unike designdetaljer og skeive vinkler er en god beskrivelse av Villa Terminus. Her får du moderne kvalitet i et historisk bygg.  Boutiquehotellet er lite og intimt med behagelige fellesområder hvor du kan slappe av. Bor du på Villa Terminus er du i nærkontakt med byens puls. Det er kort gangavstand til alt det Bergen sentrum har å by på av opplevelser.

Spesialpris på leiebil

Vår leiebilsponsor Hertz tilbyr spesialpris til deltakere og andre tilreisende!

Som offisiell samarbeidspartner med Bergen City Marathon tilbyr Hertz spesialpriser til alle deltakerne.
Oppgi kundenummer/CDP: 799707 og få:
– 10 % rabatt* på beste tilgjengelige pris over hele verden.
– 10 % rabatt* på varebil i Norge
– Kampanjer med opptil 33 % rabatt
– Medlemskap i fordelsprogrammet Hertz Gold Plus Rewards

*rabatten gis på grunnpris, ikke obligatoriske forsikringer, tilleggsutstyr eller skatter og avgifter.

Klikk deg inn på Hertz.no for reservasjon av bil eller kontakt Hertz Service Senter på telefon 03700 (+47 21 51 37 00 fra utlandet). Husk å oppgi kundenummer/CDP: 799707 for å få korrekt rabatt.


Vi anbefaler også Hertz sitt fordelsprogram Hertz Gold Plus Rewards:

Når du leier bil av Hertz får du tilgang til lojalitetsprogrammet «Hertz Gold Plus Rewards».
Som medlem oppnår du en rekke fordeler når du skal leie bil:
– Personlig profil knyttet til rabatten – Raskere bestilling, enten du bestiller via Hertz.no eller Hertz Service Senter
– Gå forbi køen og skranken ved mer enn 60 av verdens travleste flyplasser
– Egen Gold-skranke ved mer enn 1 000 utleiestasjoner verden over
– En gratis tilleggssjåfør pr leiekontrakt (gjelder ektefelle/samboer)
– Vis kun førerkort og motta nøkler – Nyheter, eksklusive tilbud og konkurranser kun for Gold Plus Rewards medlemmer

Meld deg inn i fordelsprogrammet Hertz Gold Plus Rewards via linken: www.hertz.com/goldenrol/sales

Andre tips:

Hva skjer i Bergen – besøk Bergen Reiselivslag www.visitbergen.com

Transport i Bergen (bybane og buss) – www.skyss.no

Bergen Taxi: tlf. 07000

Norgestaxi: tlf. 08000