Velkommen til Bergen

Velkommen til byen vår som løper og turist. Bergen er en internasjonal by med mye historie, en storby med småbyatmosfære. Bli med løpere fra hele verden gjennom en av de vakreste maratonløypene vi noensinne har sett! Start og mål er lagt til trehusbebyggelsen på «Bryggen». Under løpet kan du nyte utsikt fra Fjellveien.  Du vil passere Fisketorget og løpe gjennom sjarmerende Gamle Bergen. Dersom du ikke har fått sett nok under løpet, anbefaler vi en tur med Fløibanen eller taubanen til Ulrikens topp.

I tillegg finnes det mange små og store spisesteder hvor du kan nyte en velfortjent festmiddag etter løpet. Du fortjener å bli feiret!

Vår hotellsponsor De Bergenske vil tilby spesialpris for overnatting. Tidlig maratonfrokost vil bli disket opp på Zander K! De andre hotellene serverer frokost til vanlig tid.

 • Augustin Hotel

  780m å gå til start.

  BESTILL HOTELROM MED 15% RABATT PÅ AUGUSTIN HOTEL HER.

  Hotellet har vært eid av samme familie i fire generasjoner og det populære hotellet har en trivelig, intim atmosfære. Augustin Hotel fremstår i dag med en fin blanding av tradisjonell stil og moderne design. Med beliggenhet i nærheten av Akvariet, Fisketorget, Fløibanen og Bryggen, er det kort vei til de største attraksjonene i byen.

 • Bergen Børs Hotel

  450m å gå til start.

  BESTILL HOTELROM MED 15% RABATT PÅ BERGEN BØRS HOTEL HER.

  Hotellet tilbyr noen av Bergens aller flotteste rom og suiter, samt umiddelbar nærhet til Fisketorget, Bryggen, Torgalmenningen og handlegaten Strandgaten. Byens bar- og restaurantstrøk ligger også like ved, men du trenger faktisk ikke å forlate bygget for å spise i Bergens beste restaurant. I fjor ble Bare Restaurant tildelt en Michelin-stjerne, som første restaurant i byen. Menyen i restauranten er vestlandsbasert med lokale råvarer. Bergen omtales som en av verdens vakreste byer, og Hotel Bergen Børs er byens eksklusive midtpunkt. Velkommen.

 • Zander K Hotel

  1km å gå til start.

  BESTILL HOTELROM MED 15% RABATT PÅ ZANDER K HOTEL HER.

  Siden åpningen i mars 2017, har Zander K etablert seg som et av Bergens kuleste hoteller, noe som understrekes av nominasjonen som et av verdens beste urbane hoteller i Wallpaper*. Her kan du som gjest opplev nordisk design og kortreiste råvarer på sitt beste. Den pulserende lobbyen er et populært tilholdssted for både lokalbefolkning og hotellgjester. Hotellet ligger et steinkast unna jernbanen i Bergen. Flybussen og bybanen stopper like ved. Zander K Hotel disker opp med tidlig maratonfrokost til deltakerne i Bergen City Marathon.

 • Grand Hotel Terminus

  1km å gå til start.

  BESTILL HOTELROM MED 15% RABATT PÅ GRAND HOTEL TERMINUS HER.

  Vi har restaurert og renovert rom for rom, restaurant og resepsjon, og «Grand Old Lady» har fått sin opprinnelige prakt tilbake. Med gode rom og en rekke konferanse- og selskapslokaler finnes et tilbud til de fleste anledninger. Egen hage på to mål hører til hotellet, hvor både hotellets gjester kan slappe av og hagefester arrangeres. Med beliggenhet rett ved jernbanestasjonen, er det kort vei til offentlig transport og opplevelser i Bergen.