2XU LØPESKOLE – DEL 3

Siste del av 2XU løpeskole ble gjennomført denne uken. De løp en flott runde i Bergen sentrum. Runden endte med at vi løp siste del av løypen, fra ADO og inn til mål. Litt regn la ingen stopper på løperne som fikk utdelt refleksvester sponset av Fjordkraft! I tillegg trakk vi ut flotte gavepremier fra 2XU til 5 heldige vinnere.

Sponsoren vår for sportsernæring, Squeezy, stilte opp med smaksprøver og et kort foredrag om hva som er lurt å få i seg både før, under og etter løpet. Klikk på bildene over for å se presentasjonen.

2XU løpeskole – Del 2

Da var vi gjennom andre del av vår 2xu løpeskole. Her får våre løpere faglig påfyll om treningslære i tillegg til at vi får trent sammen. Hele 120 sprekinger var med på gårsdagens trening. Etter et flott innlegg og gode tips fra topptrener Are Andresen, bar det ut på intervalltrening. Innsatsen var upåklagelig og vi registrerer at deltakerne er i rute til BCM 🙂 Som vanlig trakk vi ut flotte premier fra 2xu blant alle de fremmøtte. For de av dere som ikke fikk anledning til å bli med i går; vi gjentar litt av budskapet i vedlagte bilder (klikk på bildene for større utgave). I tillegg får alle våre deltakere 25% rabatt i nettbutikken til 2xu (gjelder ikke allerede nedsatte varer) helt frem til søndag 12/2. Husk å oppgi rabattkode BCM. Nettbutikken finner du her: www.2xu.no

 

2XU Løpeskole

Første del av 2xu løpeskole ble unnagjort 24/1 . Her fikk våre deltakere faglig påfyll om treningslære i tillegg til at vi får trent sammen. Opplegget ser ut til å falle i smak. Hele 170 deltok på tirsdagen trening. Det hele startet opp hos vår sponsor Thon Hotel Rosenkrantz som disket opp med herlig frukt og smoothie til alle. Som vanlig trakk vi ut flotte premier fra 2xu blant alle de fremmøtte. Gårsdagens tema var trening mot BCM 2017. Vi gjentar litt av budskapet i vedlagte bilder (klikk på bildene for større utgave). I tillegg får alle våre deltakere 25% rabatt i nettbutikken til 2xu (gjelder ikke allerede nedsatte varer) helt frem til søndag 29/1. Husk å oppgi rabattkode BCM. Nettbutikken finner du her: www.2xu.no

Course opening – first training

Almost 400 runners met up for the opening of the course, on january 7th. 200 people ran the half-marathon course, while the rest enjoyed the last 10,5km of the course. We did not expect so many runners to turn up, and it is so great to see so many having fun training together!

-Thank you all!

Første fellestrening

Årets første fellestrening ble gjennomført lørdag 7. januar. Nesten 400 løpere møtte opp og gjorde dagen til en liten løpsfest!

Halvparten løp hele runden på 21km, mens resten nøt halve runden. Aldri hadde vi trodd på slik oppmøte og entusiasme, og det er så gøy å se at flere og flere finner gleden ved å trene sammen.

-Takk for turen!

Neste fellestrening er 24. januar, les mer HER

Bli med på årets siste fellestrening!

Velkommen til fellestrening den 12. april. Vi løper gjennom de siste 10,5 km av årets løype. Vi starter fra Haraldsplass kl. 18.00. Løpeturen avsluttes i Vikinghallen. Våre trenere vil være tidligere toppløper i langrenn Kristen Skjeldal og de meriterte ultraløperne Bjørn Tore Kronen Taranger og Cecilie Landro. Etter turen får du servert sportsdrikk fra SQUEZZY. Dette er den samme drikken som vi serverer på våre drikkestasjoner på løpsdagen. Og som om ikke det var nok; BMW stiller med egen bilutstilling, og flotte t-skjorter til alle deltakerne. I tillegg blir det gode tilbud på sportsutstyr fra 2XU.

 

Bli kjent med den unike historien til vår marathon sponsor Ronhill

I dag vil vi dele litt idrettshistorie. Vi er stolt av å ha Ronhill som sponsor på maratondistansen, og vi lar oss fasinere av mannen bak merket – Dr Ron Hill. En fantastisk løperlegende! Utrolig å lese om hva som motiverte han helt fra barndommen. Les hele historien HER.

Fakta om Ron Hill:
Han har løpt i mer enn 100 land.
Han har deltatt i 115 marathon løp.
Han har vunnet 21 marathon løp.
Han har løpt 29 raskere enn 2:20:00.
Han har 42 pall-plasseringer på marathon.
Ron Hill har deltatt i mer enn 2.200 løp.
De siste 50 årene har han løpt ca 260 000 km !
I 1971 fikk han utmerkelsen ”Member of The British Empire» (MBE).
Hver torsdag spiser han fish´n chips og drikker øl på den lokale puben.
Kvelden før et løp drakk han vanligvis en Guiness øl, da sov han bedre.
I 2014 fikk han en gate oppkalt etter seg i sin hjemby.
I 2015 løp han Siddis Løpet i Stavanger og vant aldersklassen sin.
3 ganger har han konkurrert i Norge (2 ganger Beitostølen og 1 gang Siddisløpet).

 

The unique story of our marathon sponsor Ronhill

We are proud to have Ronhill as sponsor of the marathon distance, and we are fascinated by the man behind the brand – Dr Ron Hill. A legend of running! Read more about Dr Ron Hill HERE.

Ron Hill facts:
He has run in more than 1oo countries.
He has participated in 115 marathons.
He has won 21 marathons.
He has run 29 of them faster than 2:20:00.
He has been on the podium in marathons 42 times.
Ron Hill has participated in more than 2.200 races.
He has run 260 000 km over the last 50 years!
In 1971 he was awarded ”Member of The British Empire» (MBE).
Every thursday he eats fish´n chips and drinks beer at the local pub.
He has competed in Norway 3 times (Beitostølen twice and Siddisløpet once).

 

 

Tid for intervaller på 2XU løpeskole

Tirsdag 23. februar var det tid for siste del av årets 2XU løpeskole. Økten startet i Vikinghallen. Her fikk løperne litt faglig påfyll, fra BCM arrangementslederen Janne Jensen, om ulike treningsmetoder og virkning av treningen vi legger ned. SiB testlab og 2XU var også til stede med gode tilbud til alle som deltok. Kvelden ble avsluttet med en skikkelig intervalltrening. Deltakerne testet ut både motbakke- og pyramideintervall. Som vanlig var innsatsen upåklagelig og konklusjonen er klar; det motiverer å trene sammen med andre! I vedlagt bildegalleri gjengir vi litt av gårsdagens tema.

 

 

 

Stor interesse for 2XU løpeskole

Andre del av 2XU løpeskole med fokus på teknikk ble gjennomført tirsdag 2. februar. Nærmere 250 løpere deltok, og interessen for kunnskap om trening og det å kunne trene sammen med andre er stor. Fysioterapeut Göran Winblad gav råd og tips til deltakerne, før alle deltok på løpeøkt med innlagte teknikkøvelser. Når så mange deltar på teknikktrening er det selvsagt vanskelig å rettlede individuelt, men for dem som ønsker en grundigere løpsanalyse kan dette bestilles hos goran@tifviking.no

Neste, og siste del, av vår løpeskole avholdes 23. februar kl. 18.00 i Vikinghallen. Da vil 2XU være tilstede med løpekolleksjon og gode tilbud.

Se mer om Göran sine tips (svensk) i vedlagt bildegalleri. Takk til vår sponsor Jobzone som stilte opp med drikke til alle løperne etter turen.